Daniela Andersson

Sommarplaner!
 
Godmorgon! Hoppas att ni läsare har haft en härlig början på juli! De har i alla fall jag haft, jag har njutit i fulla drag av ledigheten och bara tagit det lungt och umgåtts med familjen, vänner och Ario de här första dagarna. Men nu har jag laddat om batterierna och är minst sagt redo för de äventyr sommaren har att erbjuda! Jag känner att jag har en väldigt rolig sommar framför mig, trots att det inte blir någon fälttävlanssäsong alls i år. Istället har jag planerat in en hel del annat roligt att se fram emot!
 
Från och med idag har mamma också semester, och det firar vi med att åka till sommarstugan i Leksand på lördag till på söndag. Vi ska äta världens godaste våfflor med hjortronsylt på Tällberg, bada i Tjärn som ligger precis intill stugan, gå på promenader i den minst sagt fantastiska naturen där och LÄSA! Eftersom att stugan saknar netflix (vilket vanligtvis är den största boven i varför jag inte läser mer än jag gör) brukar det vara den perfekta platsen att koppla av och få ro att läsa på.
 
När jag kommer hem från Leksand på måndag ska jag bara packa om väskan, för på tisdag åker jag och Ario till Saltsjöbaden! Vi ska bara ha två supermysiga dagar och njuta av varandras sällskap. ÄNTLIGEN! Vi har jobbat så olika tider de senaste månaderna, vilket gjort vår tid tillsammans väldigt begränsad, så det ska bli superhärligt att äntligen få lite tid ihop!
 
Den 17 juli åker jag och Emma till Rom, vilket ska bli så fantastiskt roligt! Vi planerar att se alla sevärdigheter som hör Rom till, gå på massor av muséer och vara så turistiga som bara möjligt! Och såklart, äta all pizza och pasta vi kan komma över! Vi planerar redan nu vad vi ska beställa upp till rummet mitt i natten eftersom att vi har room service dygnet runt haha..
 
Den 9 augusti åker Ario och jag till Budapest! Även i Budapest planeras det att se sevärdigheter, shoppa och äta massor av god mat. Det blir min och Arios första utlandsresa ihop! Jag ser väldigt mycket fram emot att besöka två europeiska storstäder! Jag har rest massor under min uppväxt, men främst till Afrika, Sydamerika och Asien och därför ska det bli otroligt roligt att se Europa nu!
 
Någon dag i sommar ska jag och mamma ta en liten roadtrip nedåt i landet för att hälsa på min älskade gamla ponny Herkules hos hans nya ägare! Det har snart gått hela två år sedan vi sålde honom, och det ska bli fantastiskt roligt att se honom igen!
 
Förutom de här lite större utflykerna planeras även roliga dagsutflykter till stranden, besöka olika slott i trakten (historienörden i mig har detta som största nöje), sightseeing i gamla stan i Stockholm, shopping på Mall of Scandinavia och många restaurang och cafébesök på alla mysiga ställen vi sagt "dit ska vi gå på semestern" om de senaste månaderna!
 
Nu måste jag byta om innan Ario kommer och hämtar mig och min lillebror Samuel för dagens lilla utflykt - shopping på Stockholm quality outlet! Hoppas ni får en härlig torsdag!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress