Daniela Andersson

Frukost på Melrose Café!
 
Min vän Kajsa fyller tjugo, och vi firade hennes födelsedag på bästa sätt med frukost en solig morgon på uteserveringen på Melrose Café! 
 
 
Jag tycker väldigt mycket om Melrose då caféet i kontrast till nästan alla andra caféer i Uppsala (förutom storkedjor som Waynes, Espresso House och Starbucks då förstås) är väldigt modernt och serverar rätter du inte direkt hittar någon annanstans i Uppsala, exempelvis deras Acai bowl! Allt känns alltid superfräscht! Visserligen älskar jag de typsika gamla, mysiga Uppsala-caféerna, men Melrose är det perfekta alternativen om man känner för lite variation!
 
 
Mellan 9-11 på förmiddagarna har de ett frukosterbjudande, för 110 kr får du välja två "frukosträtter" och en dryck. Man kan välja på allt från croissanter, pannkakor eller smörgåsar till yoghurt, frukt och acai-bowls. Jag valde en chokladcroissant (som verkligen var to die for), en fruktsallad och ett perfekt kryddat chaite! Kajsa beställde färskpressad apelsinjuice, avokadosmörgås och en acaibowl (som vi båda dock kom överens om att såg godare ut än vad den faktiskt var, men den gör sig i alla fall fint i instagramflödet haha)!
 
 
 
emma

det ser riktigt gott ut :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress