Daniela Andersson

Sommaren i city!
 
Godmorgon kära ni!
Idag är min sista dag på jobbet innan jag seglar vidare, först med hela två månaders ledighet och sedan som universitetsstudent i minst tre år innan jag kommer sitta på ett helttidsjobb igen, och då förhoppningsvis inom den bransch jag planerar att jobba i. Det känns så jäkla fantastiskt!
 
Men som sagt, först väntar två månaders (och tre dagar faktiskt) ledighet innan jag börjar mitt nya liv som universitetsstudent, och under de här månaderna ska jag försöka hinna med så mycket härliga grejer jag någonsin bara kan! 
 
Den här sommaren blir ju lite speciell för mig, eftersom att det är min första sommar som stadsbo! Tidigare har jag ju bott på landet och eftersom att jag inte haft körkort förrän nu blev det aldrig att jag tog bussen in till stan mer en någon dag i veckan, utan jag höll mig mest ute i Bälinge och solade på altanen, badade i jacuzzin eller hängde i stallet på dagarna. Nu bor jag ju istället mitt inne i stan och möjligheterna för vad jag kan hitta på en vanlig, ledig dag ser helt annorlunda ut! Så i sommar ser jag fram emot att kunna gå på morgonpromenader längst ån, äta frukost på olika restauranger varje dag (som det bara tar max fem minuter att gå till), picknickluncher i stadsparken och att skvallra om allt mellan himmel och jord på något uteställe med tjejkompisarna på varma sommarkvällar! I kombination med pauser från stadslivet i form av att spendera några timmar i stallet varje dag förstås, mitt hjärta tillhör ju trots allt landsbygden egentligen - även om det är härligt att prova på något annat en stund!
 
I helgen tog jag och Josephine vara på fördelarna med att vara stadsbor och tog en spontanlunch på Åkanten och sedan en promenad i stan - vilken förstås avrundades med lite shopping (största nackdelen med att bo i stan - alla frestelser på Zara är alltför nära för att det ska vara hälsosamt för plånboken).
 
 
 
 
 
 
 
 
Vintage trenchcoat   H&M sjal   Ralph Lauren väska   Edblad örhängen 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress