Daniela Andersson

Den perfekta årsdagen!
Jag och Ario firade nyligen tre år ihop och det fantastiska majvädret i Uppsala öppnande upp möjligheterna till det alldeles perfekta årsdagsfirandet! 
 
Vi började kvällen med en promenad i solskenet i stadsparken! Jag måste säga att vi valde en läglig tid att bli tillsammans - precis när våren är som vackrast och allt blommar för fullt. Stadsparken är verkligen magisk såhär års med tulpaner i alla världens färger och prunkande syrener och äppelblom som får en att känna sig som att man promenerar runt mitt i en saga! Ario och jag spenderade mycket tid ihop i parken tiden innan vi blev tillsammans, då det kändes som en väldigt passande plats att återvända till.
 
 
  
Jag tog förstås tillfället i akt att inviga min nya favoritklänning, en blommig spetsdröm som direkt för mina tankar till härliga, varma sommardagar! Mönstret påminner om mina favoritblommor, Förgätmigej, vilket jag bara älskar. Jag kommer nog att ha den här klänningen tills den faller i småbitar i sommar! Den är perfekt både till vardags med ett par vita sneakers eller med klackar vid lite finare tillställningar. 
 
Forever New dress  Rieker sneakers  Straw bag from Mallorca
 
 
 
 
 
När värmen kommer till Uppsala flockas människorna runt Fyrisån som rinner genom staden! Det finns otaliga mängder glasstånd, restauranger och uteserveringar längstmed ån. Precis intill vattnet i det bästa av lägen hittar man den grekiska restaurangen Tzatsiki, en av mina favoritrestauranger och det givna valet för vår romantiska middag! På Tzatziki kan man sitta precis intill ån, lyssna på vattnets porlande och titta på änderna som har vårkänslor och plaskar i vattnet. Supermysigt! Och då har vi inte ens kommit till maten än...
 
 
 
Ario beställde de grekiska biffarna, och jag valde som alltid kycklingsouvlaki! Inte nog med att maten är extremt instagramvänlig (är inte det halva nöjet med att gå på restaurang?), den är dessutom lika god som den är fin!
 
 
 
 
Och såklart, det viktigaste av allt! Vad är en middag om den inte avslutas med efterrätt (gärna innehållande så mycket choklad som möjligt om ni frågar mig) och en cappuccino? 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress