Daniela Andersson

Let me introduce myself....
Först och främst, Hej! och tack för att du har klickat in här på min nya blogg!
 
De flesta av er har säkert hittat hit efter att tappert ha följt mig på min tidigare blogg, trots att jag inte har skrivit så mycket de senaste åren. Men för er som är helt nya ska jag berätta lite om mig själv!
 
Daniela heter jag, är nitton år och har turen att kunna kalla vackra Uppsala min hemstad. Jag har alltid haft en stor passion för skrivande, men under ett par hektiska år har jag fått lägga min passion åt sidan för att fokusera på studier. För snart ett år sedan tog jag studenten och nu har jag äntligen bestämt mig för att satsa fullt ut på min kärlek till skrivandet! Till hösten börjar jag plugga journalistik - början på min stora dröm sedan tidiga tonåren! Och dessutom har jag, som ni kan se, bestämt mig för att börja blogga igen! Skrivandet och bloggandet ger mig så mycket glädje, och det känns fantastiskt att äntligen ha en plats där jag kan få utlopp för min kreativitet igen!
 
Förutom skrivandet har jag även flera andra stora passioner! Först och främst hästar och ridning! På mitt älskade fullblodssto Ozone tävlar jag fälttävlan och medelsvår dressyr. Utöver tävlingshäst är hon även en bästa vän och det största lyckopillret i mitt liv! Jag har tidigare ridit fyra SM i fälttävlan på ponny, men nu satsar jag mot nya höjder på storhästryggen. Jag älskar även mode och stil (lite mer än vad min plånbok hade önskat om vi nu ska vara helt ärliga - Sophie Kinsellas "Confessions of a Shopaholic" kunde helt klart ha handlat om mig) och det kommer också att få sin plats här på bloggen! Utöver skrivande, hästar och mode älskar jag livet passionerat och försöker att i största möjliga mån njuta av vad det har att erbjuda!
 
Ni som har hängt med sedan länge vet att jag tidigare har bloggat nästan enbart om hästar. Den här gången har jag som ni kanske redan förstått bestämt mig för att fylla bloggen med mitt liv och mina äventyr på ett bredare plan än tidigare. Jag kommer helt enkelt att dela med mig av alla livets glädjeämnen! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress