Daniela Andersson

Mina mål med Dia!
 
Kortsiktiga mål
 
Jobba upp Dias kondition och styrka igen. Hon har tappat en hel del under hösten då hon (och jag) varit konvalecent. Nu följer vi ett igångsättningschema och ska sakta men säkert stärka henne igen. Jag kommer dock vara väldigt nogrann med att låta det ta tid, för att undvika ledinflammationer och andra överansträningsskador.
 
Komma iväg på träningar på Dia för Åsa Gamvik. Jag tränade för Åsa med Ozone, och vi gjorde enorma framsteg under den tid vi tränade för henne. Så det är tanken att jag vill fortsätta med även på Dia. Dock är Dia inte särskilt resvan, och därför vill jag checka av att lastningen fungerar som den ska innan vi bokar in några träningar på bortaplan. Jag är inte alls säker på att lastningen kommer vara något problem, men är det det så är målet att under vintern lastträna tills det inte är några konstigheter med det längre.
 
Träningsmässigt är målet att under vintern jobba på Dias rakriktning. Hon blir väldigt lätt sne som en banan. Så ett tidigt mål nu är att rakriktningen, följsamheten, övergångar och formen ska förbättras. Vi ska även jobba på de enklare skolorna så som skänkelvikningarna för att få till de så bra som möjligt så att det sitter klockrent till våren.
 
♥ Komma igång med hoppning och markarbete! Dia tycker det är superroligt att hoppa, och jag tycker dessutom att markarbete och små hinder är ett jättebra sätt att både bygga upp styrka och träna lydnad.
 
 
Långsiktiga mål
 
♥ Till början av vårsäsongen är målet att Dia ska vara redo att komma ut på tävlingsbanorna i lätta klasser. Jag tänker mig LC och LB till att börja med, åka runt på många olika tävlingsplatser så att hon får se mycket och känna sig trygg i en tävlingssituation. Att hon inte ska tycka det är konstigt med domarbordet, framridningar, speaker, läktare och så vidare.
 
♥ Om ett år från nu vill jag att Dia ska, åtminstone träningsmässigt, vara klar för MSV C, och att alla rörelser som inkluderas där ska vara befästa.
 
♥ Under sommaren vill jag att vi ska komma iväg på lite terrängträningar. Både för miljöträning, men också för att både jag och Dia skulle tycka det var extremt roligt!
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress