Daniela Andersson

Morgonmys i stallet!
Hej på er!
Idag började jag dagen på bästa sätt - med att åka till stallet direkt efter att jag vaknat! Tycker att det är så himla mysigt att vara i stallet tidigt på morgonen, när hästarna står och mumsar på sin frukost, det är frost i gräset och luften är sådär klar som den bara är på höstmornar. Underbart!

Dia ska få ett par lugna dagar bu efter att vi påbörjat igångsättningen. Är lite orolig för att underlaget har varit för hårt för henne när vi börjat trava och vill därför att hon får vila ett par dagar nu för att inte dra på sig en inflammation.

Efter stallet har jag varit med Magdalena och Hanna på "kontaktdagen" - massor av juristbyråer kommer till Uppsala konsert och kongress för att prata med och värva juriststudenter till byråerna. Spännande att prata med alla och få en inblick i vad som väntar efter examen!

Nu sitter jag och Hanna på Carolina Redeviva, ett bibliotek i Uppsala där många studenter plugggar, och förbereder oss inför torsdagens seminarium om EU-rätt. Om några timmar ska jag och Andreas gymma tillsammans, för att sedan laga middag ihop och ha en riktig myskväll framför en bra film!

(null)

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress