Daniela Andersson

Vinterträning!
14 november idag, och vintern närmar sig med stormsteg! Jag är väldigt taggad! Ser otroligt mycket fram emot snö, julmarknader, julklappsshopping och julgranar. Finns det något mysigare än en snöig vinterkväll med en filt och en kopp varm choklad i soffan framför en riktig feel good julfilm? 

Men för oss hästfolk är ju vintern mer än bara en tid för mys! Det är också, i alla fall har det i alla år varit för mig, den intensivaste träningsperioden där man verkligen lägger i en extra växel för att kunna komma ut ännu starkare än året innan på tävlingsbanorna!

Jag och Dia har minst sagt haft en knackig start då vi båda varit skadade i omgångar. Så vi har fortfarande inte fått chansen att komma igång ordentligt! Nu håller vi på och sätter igång igen och ska sakta men säkert komma igång i full träningsform igen. Ser otroligt mycket fram emot att få utnyttja Dias potential och se oss utvecklas som ekipage. Har varit så roligt de få träningar vi varit på när hon börjar släppa till och röra sig ordentligt! Har aldrig suttit på en häst med så mycket rörelser tidigare, och det ska bli otroligt roligt att se hur fin hon blir när all energi kan börja användas till rätt saker!

(null)

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress