Daniela Andersson

Hej igen!
Hej på er!
Vad roligt att se att några av er fortfarande kikar in här, trots att bloggen har legat nere helt och hållet ett bra tag nu! Det har gått några månader, men nu känner jag verkligen hur det kliar i fingrarna av längtan att få skriva igen!
 
Det här hänt en del sedan jag skrev något här senast, så här kommer en recap!
 
 
Jag har börjat plugga juridik! Efter ett år på journalistutbildningen kände jag att jag måste prova på allt jag funderar över innan jag med all säkerhet vet vad det är jag vill göra. Så när höstens antagningar öppnade sökte jag till juristprogrammet i Uppsala - och kom in! I skrivande stund har jag läst ungefär sex veckor av programmet!
 
 
Jag kallar mig nu officiellt för dressyrryttare! Och jag har köpt mig en dressyrhäst! Gah! Har fortfarande lite svårt att tro det ibland. Dia Grande heter den nya stjärnan är ett SWB sto, sex år e: Dionysos! Jag såg annonsen och var frälst med en gång. Vi åkte ner till Skåne för att titta på flera hästar, och Dia var först ut - efter det hade ingen annan en chans! Hon har inte gjort mer än två starter som fyra åring på tävlingsbanan, men har en fantastisk potential som det ska bli underbart roligt att jobba med!
 
 
Jag har träffat mitt livs kärlek! Andreas heter han, och dök upp en kväll förra hösten på "klubben jag aldrig vill gå till för att man aldrig träffar något vettigt folk där" ;) Jag spillde ett helt glas rödvin på hans vardagsrumsmatta på första dejten (varför händer det alltid mig?), men trots det föll han pladask för mig, och jag för honom, och i mars i år blev det till slut vi!
 
Undrar om jag törs säga att vi snart hörs igen, eller om jag sagt det för många gånger utan att hålla mitt löfte? Nej, men jag tror faktiskt att min kropp och själ behöver låta kreativiteten flöda lite genom att skriva här på bloggen. Juridikstudier och konstitutionell rätt i all ära - men i hjärtat har jag alltid varit och kommer alltid att vara en skribent!
 
Alva

Vad har hänt med Ozone?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress