Daniela Andersson

Hej!
Hej på er, och vad roligt att ni hittat hit!
Daniela Andersson heter jag och är tjugotvå år. Jag har ett dressyrsto som heter Dia Grande, och den här bloggen är tänkt att fungera lite som en riddagbok för mig - där jag kan dokumentera vår utveckling ihop!
 
Jag har ridit och hållt på med hästar så länge jag kan minnas! Men dressyrryttare har jag faktiskt inte varit förrän det senaste året. Jag har tävlat mycket fälttävlan, bland annat fyra svenska mästerskap på olika ponnyer. Mitt intresse började dock efter tonåren dra sig mer och mer mot dressyr, och när min fälttävlanshäst (som jag faktiskt tävlade MSV dressyr på - så helt odressyrig var jag inte) inte längre höll för tävling på den nivån jag ville bestämde jag mig förra sommaren för att köpa en dressyrhäst! Så det är så det gick till när Dia Grande flyttade hem till oss! Dia, som hon kallas, är en fantastisk liten häst som jag älskar med hela mitt hjärta (även om hon dagligen testar mitt tålamod och tänjer på gränserna). Hon är sju år, men lite efter i utvecklingen och har precis börjat pröva på livet som tävlingshäst. 
 
Förutom dressyrryttare är jag ju faktiskt en vanlig människa också (även om man har svårt att tro att man har ett annat liv ibland). Jag pluggar tredje terminen på jursitprogrammet i Uppsala, och har tidigare pluggat en del journalistik. Jag har en liten katt som heter Bully (obs inte jag som döpte honom), men som av förklarliga skäl istället kallas Bullen. Bullen bor tillsammans med mig och min pojkvän Henrik i en lägenhet i Uppsala. Vad mer kan man säga om mig? Jag dricker extremt många koppar kaffe om dagen (Henrik blir orolig ibland), är väldigt intresserad av träning i allmänhet, jag har lite av ett shoppingproblem (Hej jag heter Daniela och jag är en shopaholic), och jag har extremt svårt att sitta still och inte göra någonting. 
 
Hoppas du kommer tycka det är roligt att följa mig på alla livets äventyr!
 
 
Jag och Dia efter vår första - och hittills enda - tävling!
 
 Jag, civilklädd!
 
 Bullen! Nej, han har knappt nån päls - Ja, han är det sötaste som finns ändå!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress